Oosterveld

Buitengewoon Norg

Oosterveld: een woonwijk voor iedereen
Aan de oostkant van de oude dorpskern van het Drentse Norg komt een gloednieuwe woonwijk: Oosterveld. Oosterveld is een wijk voor iedereen en biedt daarom voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit bouwkavels voor vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en eengezinswoningen. Wil je liever geen huis of kavel kopen? Geen probleem, het ook mogelijk om een huis te huren in Oosterveld (huurtoeslag mogelijk).

Wonen in het karakteristieke Drentse landschap
Het groene landschap bepaalt het karakter van Oosterveld. Toekomstige bewoners wonen namelijk te midden van het karakteristieke Drentse landschap. Vanuit je nieuwe huis is het straks maar een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden en weilanden en zandpaden. Toch geniet je in Oosterveld ook van eigentijds wooncomfort en voorzieningen dichtbij. Ontdek meer over Oosterveld.
Lees meer...

Nieuws over Oosterveld

Duurzaam wonen in Oosterveld? Kom naar de informatieavond op 15 mei

Kom op 15 mei naar de informatiebijeenkomst van Heijmans over de Eschlanen. Dit is een onderdeel van de wijk Oosterveld. Heijmans Woningbouw Noord bouwt hier 26 woningen.

Lees verder

Wil jij ook in Oosterveld wonen? Kom dan naar Nieuwbouw/Verbouw XL

Wil jij een gloednieuwe woning kopen, huren of misschien wel zelf bouwen in Oosterveld in Norg? Kom dan vrijdag 16, zaterdag 17 of zondag 18 november naar de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL in MartiniPlaza in Groningen. Entree is gratis

Lees verder

Nieuw in Oosterveld: Eschlanen Norg

Op een prachtige plek aan de rand van Oosterveld verrijst binnenkort Eschlanen Norg. Hiervoor ontwikkelt Heijmans Woningbouw Noord 26 rij- en halfvrijstaande woningen. Dit najaar is er een informatieavond voor belangstellenden van dit nieuwbouwproject.

Lees verder