Oosterveld

Buitengewoon Norg

Oosterveld: een woonwijk voor iedereen
Aan de oostkant van de oude dorpskern van het Drentse Norg komt een gloednieuwe woonwijk: Oosterveld. Oosterveld is een wijk voor iedereen en biedt daarom voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit bouwkavels voor vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en eengezinswoningen. Wil je liever geen huis of kavel kopen? Geen probleem, het ook mogelijk om een huis te huren in Oosterveld (huurtoeslag mogelijk).

Wonen in het karakteristieke Drentse landschap
Het groene landschap bepaalt het karakter van Oosterveld. Toekomstige bewoners wonen namelijk te midden van het karakteristieke Drentse landschap. Vanuit je nieuwe huis is het straks maar een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden en weilanden en zandpaden. Toch geniet je in Oosterveld ook van eigentijds wooncomfort en voorzieningen dichtbij. Ontdek meer over Oosterveld.
Lees meer...

Nieuws over Oosterveld

Wil jij ook in Oosterveld wonen? Kom dan naar Nieuwbouw/Verbouw XL

Wil jij een gloednieuwe woning kopen, huren of misschien wel zelf bouwen in Oosterveld in Norg? Kom dan vrijdag 16, zaterdag 17 of zondag 18 november naar de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL in MartiniPlaza in Groningen. Entree is gratis

Lees verder

Nieuw in Oosterveld: Eschlanen Norg

Op een prachtige plek aan de rand van Oosterveld verrijst binnenkort Eschlanen Norg. Hiervoor ontwikkelt Heijmans Woningbouw Noord 26 rij- en halfvrijstaande woningen. Dit najaar is er een informatieavond voor belangstellenden van dit nieuwbouwproject.

Lees verder

Schrijf je in voor Acht van Oosterveld

Heb je maandag 10 september al in je agenda genoteerd? Dan start tussen 19.30 en 21.00 uur de verkoop van deelproject Acht van Oosterveld. Je kunt kiezen uit acht woningen: vier halfvrijstaande- en vier vrijstaande woningen. Zit jouw droomhuis ertussen? Dan kun je je tijdens deze avond direct inschrijven voor je favoriete woning van Acht van Oosterveld. De adviseurs staan klaar om je alles te vertellen over dit bijzondere nieuwbouwproject. Je bent van harte welkom.   

Lees verder