Header
Header

Ligging

Wonen in het Drentse landschap
De wijk Oosterveld ligt midden in het prachtige Drentse landschap. Vanuit je nieuwe huis kun je straks zo de natuur in lopen: in een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden en weilanden. In de wijk komen veel verschillende huizen die goed passen bij de dorpse sfeer van Norg: De sfeer wordt gemoedelijk en de bebouwing bescheiden en gevarieerd. Hier kom je tot rust en geniet je van de natuur. Het speelse karakter van Oosterveld moet ervoor zorgen dat jong en oud zich hier thuis voelt.

Header

Winkels en voorzieningen

Van winkelen tot borrelen in Norg
Het Drentse dorp Norg heeft ruim 6.000 inwoners. In het centrum zijn volop voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij twee supermarkten. Daarnaast vind je in de oude dorpskern verschillende winkels, speciaalzaken, gezellige cafés en restaurantjes. Het dorp heeft een openbare basisschool en een middelbare school voor leerlingen van vmbo-t. Op fietsafstand kunnen kinderen met een havo-, vwo- of gymnasium-advies naar school. Er is van alles te doen op sportief gebied: van zwemmen tot paardrijden en van voetbal tot korfbal. Drachten, Assen en Groningen zijn goed met de auto en openbaar vervoer te bereiken.

Van en naar Norg
Norg ligt in de provincie Drenthe en valt onder de gemeente Noordenveld. Via de N373 rijd je zo naar steden als Drachten, Assen en Groningen. Ook beschikt Norg over een goede busverbinding. Er zijn directe busverbindingen naar omliggende dorpen en steden.