Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Lees meer over de nieuwe woonwijk Oosterveld in Norg

Beste Jorien,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Oosterveld in Norg. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze nieuwsbrief

Met in deze editie:

- Inschrijven voor een kavel kan nog tot 22 oktober
- De loting van kavels, hoe werkt dat nou precies?
- Start bouw huurwoningen Actium begin november
- Verkoop woningen door Heijmans
- Open Huis in woning Oosterveldweg op 25 oktober

Text

De loting, hoe werkt dat precies?

Wil je een kavel kopen, dan kun je meedoen met de loting om een optie op een kavel te krijgen. Maar hoe werkt dat nou precies? En tot wanneer kan ik me inschrijven?

Eerste loting
Wil je aan de loting meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in. Per huishouding kun je slechts één keer inschrijven. Stuur het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier naar de gemeente Noordenveld. Per post: Postbus 109, 9300 AC Roden Of per e-mail naar: info@oosterveldnorg.nl.

  • Je kunt je inschrijven voor een optie op een kavel tot 22 oktober 2019 (23.59 uur).
  • De loting door een notaris vindt plaats op 29 oktober 2019 om 19.30 uur in ‘De Brinkhof’ in Norg.
  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar de loting voor de eerste uitgifte. Kun je zelf niet aanwezig zijn bij het moment van loting, vul dan het machtigingsformulier Je moet dit ondertekenen en samen met een kopie van je legitimatiebewijs meegeven aan degene die in jouw plaats bij de loting is.
    lees verder...

Text

Start bouw huurwoningen Actium

Begin november start Woningcorporatie Actium de bouw van zestien passieve woningen in. Dat doen zij in  samenwerking met C+M+B Ontwikkeling en architectenbureau Archiview. Het is de bedoeling dat deze huurwoningen eind februari 2020 worden opgeleverd.

Primeur voor Actium

Voor de woningcorporatie is dit een primeur. Met de bouw van deze passieve woningen start Actium een nieuwe pilot op het gebied van duurzaam en betaalbaar wonen. De passieve woningen in Norg worden waar kan circulair gebouwd. Er wordt veelal gebruik gemaakt van recyclebare- en/of biobased materialen. Door de woningen grotendeels demontabel en in prefab uit te voeren, is de bouwtijd erg kort en is de stikstof-belasting voor de omgeving te verwaarlozen. Dit komt met name doordat er gebruik gemaakt wordt van moderne vrachtwagens en het aantal vervoersmomenten met deze bouwmethode klein is. Lees verder...


Text

Verkoop woningen door Heijmans

De verkoop van woningen in het deelplan Eschlanen is in volle gang. Wil je weten welke woningen nog beschikbaar zijn?

Of bekijk het filmpje over Oosterveld en deelplan Eschlanen.


Text

Open Huis in woning Oosterveldweg

Aan de Oosterveldweg 1 bouwt Brummelhuis samen met Bouwbedrijf Regeling een royale vrijstaande woning. Vlak voordat deze woning wordt opgeleverd aan de toekomstige bewoners kun je een kijkje in de woning komen nemen.
Op vrijdag 25 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur ben je van harte welkom. Er zijn medewerkers van Regeling en Brummelhuis aanwezig om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.  

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op oosterveldnorg.nl.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.
Oosterveld Norg - Raadhuisstraat 1 9301AA Roden
www.oosterveldnorg.nl