Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Beste ,

Leuk dat je ge├»nteresseerd bent in Oosterveld. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject in Norg.

Met in deze editie:

- Start verkoop Acht van Oosterveld 
- Trossen los voor Oosterveld
- Oosterveld het toneel van theater


Text

Start verkoop Acht van Oosterveld

Maandag 10 september van 19.30 tot 21.00 uur

Het is zover, maandag 10 september start tussen 19.30 en 21.00 uur de verkoop van een gloednieuw project in Oosterveld: Acht van Oosterveld. De adviseurs staan dan klaar om je persoonlijk te informeren over dit bijzondere project.

Een bijzonder nieuwbouwproject
Acht van Oosterveld is geen alledaags nieuwbouwproject. Hier bouw je je nieuwe huis namelijk niet alleen, maar in samenwerking met je nieuwe buren (collectief particulier opdrachtgeverschap, kortweg CPO). CPO heeft veel voordelen. Je hebt namelijk niet alleen zelf de regie in hand bij de bouw van je nieuwe woning, maar voor een belangrijk deel ook bij de inrichting van je nieuwe straat. Ideaal toch?

Groen wonen met karakter
Acht van Oosterveld verrijst aan de zuidzijde van Oosterveld en biedt keuze uit vier halfvrijstaande- en vier vrijstaande woningen. Hier woon je te midden van het groene essenlandschap. Wonen in Acht van Oosterveld, betekent groen wonen met karakter.

En ook fijn om te weten: KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het hele ontwerp- en bouwproces. 


Text

Trossen los voor Oosterveld

Een nieuwe woonwijk in ontwikkeling

De trossen zijn los: de start bouw van de allereerste woningen in Oosterveld komt nu echt in zicht. De eerste bouwlocatie in de nieuwe woonwijk biedt ruimte aan zeven kavels voor vrijstaande woningen. Inmiddels zijn alle zeven bouwkavels onder optie, dus de eerste bouwvergunningen kunnen worden aangevraagd.

Een woonwijk voor iedereen
De volgende fase in Oosterveld bestaat uit maar liefst 87 woningen. En omdat Oosterveld een wijk voor iedereen is, is er voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit:

  • Rijwoningen (sociale huur en koop)
  • Twee-onder-een-kapwoningen
  • Vrijstaande woningen
  • Bouwkavels voor vrijstaande woningen

Text

Oosterveld het toneel van theater

Theatergroep Kanaal speelt 'Ruis'

Een van de percelen van de toekomstige woonwijk Oosterveld is van 10 tot en met 12 augustus het toneel voor Podium Twee, een nieuw locatietheaterfestival in Norg. De voorstellingen vinden plaats op een perceel waar voorlopig geen werkzaamheden plaatsvinden en waar ook geen gewassen worden verbouwd.  

Theatergroep Kanaal speelt hier vijf keer de voorstelling Ruis. Oosterveld is een ideale speellocatie, want voor de voorstelling is veel ruimte nodig, aldus de theatermakers. Ruis is een van de  voorstellingen van locatietheaterweekend Podium Twee. Het festival wordt georganiseerd door stichting Amonet. 


Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven via oosterveldnorg.nl.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.
Oosterveld Norg - Raadhuisstraat 1 9301AA Roden
www.oosterveldnorg.nl