Verkoop van tweede fase Oosterveld start voor de zomer

Er wordt volop gebouwd en een groot aantal woningen is al opgeleverd. Ook voor de volgende fases is volop belangstelling. Daarom pakt de gemeente door en gaat de verkoop van fase 2 starten in juli 2021.

De verkoop van de 94 kavels van fase 1 van het nieuwbouwproject Oosterveld in Norg verloopt erg succesvol. De verwachting is dat de laatste vrije kavels binnenkort worden verkocht. Er wordt volop gebouwd en een groot aantal woningen is al opgeleverd. Ook voor de volgende fases is volop belangstelling.

Veel belangstelling voor wonen in Oosterveld

Zowel uit Norg zelf, maar ook vanuit de omgeving en uit Groningen en Assen is er veel belangstelling voor Oosterveld. “Fase 1 is enorm succesvol verlopen en de eerste bewoners van Oosterveld genieten van hun opgeleverde woningen en de nieuwe wijk. Er is veel vraag naar fase 2, dus nu is het moment om door te pakken en ook van de volgende fase een succes maken”, aldus een enthousiaste wethouder Henk Kosters.

Veel stappen gezet voor de volgende fase

Samen met mede grondeigenaar Heijmans is besloten te starten met de verkoop van fase 2. Wanneer 80% van fase 2 verkocht is, wordt gestart met fase 3. Dit is tevens de laatste fase van het project. Van fase 2 en 3 is de verkaveling gereed en de nodige onderzoeken zijn verricht.

Meer lezen hierover kan in de nieuwsbrief van februari 2021.

Inschrijven voor de kavels vanaf omstreeks mei 2021

Via deze website komt de komende periode steeds meer informatie over de volgende fases van Oosterveld in Norg beschikbaar. De gemeente verkoopt in fase 2 elf vrije kavels. Inschrijven op deze kavels is vanaf omstreeks mei 2021 mogelijk. Informatie hierover volgt via deze website.