Start verkoop vrije kavels fase 3

In fase 3 worden 14 vrije kavels door de gemeente verkocht voor het bouwen van een vrijstaande woning. Vanaf 14 maart tot en met 25 april kunnen belangstellenden zich inschrijven. Op woensdag 11 mei 2022 vindt de loting van de kavels plaats.

Ben je op zoek naar een duurzame woning in de prachtige groene omgeving van Norg? Dan is Oosterveld wat je zoekt. In deze nieuwe woonwijk komen in totaal 212 huizen: vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen. Zowel koop als huur. Het wordt een ruime wijk met volop plek voor kinderen om lekker buiten te spelen. Het levendige dorp Norg, waar veel te doen is, wordt omgeven door weilanden, bossen en heidevelden.

Fase 1 is geheel verkocht en grotendeels bebouwd en bewoond. Fase 2 is volop in verkoop en alle vrije kavels zijn onder optie. In fase 2 is Heijmans inmiddels al gestart met de bouw van 22 woningen. Het project verloopt zeer goed en daarom gaan we nu ook verder met fase 3, de laatste fase van het project. Volgens planning is fase 3 eind 2022 bouwrijp. De aannemer start met de werkzaamheden in april 2022. De locatie bouwrijp maken betekent dat de riolering wordt aangelegd en dat de nutsvoorzieningen en bouwwegen aanwezig zijn. Begin 2023 kan er dan gestart worden met het bouwen van de woningen in fase 3.

In fase 3 komen 62 woningen. Er komen in deze fase 8 sociale huurwoningen. Hegeman zal in fase 3 zeventien woningen bouwen en 23 kavels worden bebouwd door Heijmans. Verder worden er dus 14 kavels verkocht door de gemeente voor vrijstaande woningen. Alle informatie over de vrije kavels staat onder informatie. De gegevens en prijzen van de kavels kunt u vinden in de kavelkaart.