Kavelkaart

Oosterveld wordt een eigentijdse woonwijk met de typische sfeer van het karakteristieke Drenthe. De nieuwe woningen liggen aan kleine, groene ruimtes. Rustige straatjes en paden leiden rechtstreeks naar de natuurrijke omgeving. 

Gevarieerd aanbod

Op deze bijzondere plek in Norg kunt u de komende jaren twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen kopen. De woningen worden ontwikkeld door gerenommeerde projectontwikkelaars, waaronder Heijmans en De Realisatie. De woningen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd, voorzien van alle gemakken. Daarnaast is er in het plan ook ruimte voor huurwoningen van Actium.

Vrije kavels beschikbaar

Wilt u liever ‘zelf’ bouwen, dan zijn hiervoor vrije kavels beschikbaar. Op de kavelkaart is te zien welke kavels op dit moment verkocht, onder optie of beschikbaar zijn. Deze informatie is ook te zien op de pagina kavelprijzen.

Interesse?

Wilt u een optie op een van de beschikbare kavels van de gemeente? Vul dan het inschrijfformulier in.

Legenda kavelkaart

GROEN = BESCHIKBAAR, GEEL = ONDER OPTIE, ORANJE=VOORLOPIG KOOPCONTRACT, ROOD = VERKOCHT

Opmerking bij de kavelkaart

  • Elk kavel met een nummer is onderdeel van het plan.
  • De status van een kavel wordt met een kleur aangegeven: groen is beschikbaar, geel betekent onder optie, oranje is voorlopig koopcontract, rood is verkocht.
  • De kaart bevalt ook tekst over de betekenis (legenda) van de onderdelen op de kaart: kavels gemeente, Heijmans, Actium, CPO en De Realisatie.
  • De kaart kan vergroot worden en zo leesbaar worden.