Indien dit bericht niet goed zichtbaar is, klik dan hier.
Text

Lees meer over de nieuwe woonwijk Oosterveld in Norg

Beste ,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Oosterveld in Norg. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze nieuwsbrief

Met in deze editie:

- De kavelprijzen zijn bekend
- Inschrijving kavels start op 10 september
- CPO-traject krijgt steeds meer vorm
- Kavel 7 terug in verkoop

Text

De kavelprijzen zijn bekend

Binnenkort starten we met de inschrijving voor de vrije kavels in Oosterveld. De V.O.N.-prijzen van de vrije kavels zijn bekend! 

Ook hebben we kavelpaspoorten gemaakt. Hierin kun je per kavel allerlei nuttige informatie vinden.

Heb je nog vragen? Kijk op de website. Maar je kunt ook even het contactformulier invullen of bellen naar de gemeente Noordenveld.


Text

Inschrijving kavels start op 10 september! Ben jij erbij?

Het duurt nu niet lang meer. Binnenkort kun je inschrijven op een kavel in Oosterveld. Meer weten? kom op dinsdag 10 september naar de informatiebijeenkomst. Je krijgt hier volop informatie over de verkoop van 28 vrije kavels. Medewerkers van de gemeente Noordenveld zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Start inschrijving
Tijdens de bijeenkomst op 10 september start de inschrijving van de 28 vrije kavels. Je kunt ter plekke een inschrijvingsformulier invullen. Maar je kunt er natuurlijk ook eerst nog even rustig over nadenken. Je hebt tot 22 oktober 2019 de tijd om je in te schrijven voor de vrije kavels. Op 29 oktober is er een vervolgbijeenkomst waar de loting van de vrije kavels plaatsvindt.

Data op een rijtje:
10 september   Informatiebijeenkomst Oosterveld, 19.30 uur, Brinkhof Norg

                          Mogelijkheid om je in te schrijven voor een kavel

22 oktober        Uiterste datum voor inschrijving voor een kavel van Oosterveld Norg

29 oktober        Vervolgbijeenkomst met loting kavels Oosterveld door notaris,
                         19.30 uur, Brinkhof Norg

Wil je naar de bijeenkomst komen, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: info@oosterveldnorg.nl


Text

CPO-traject in Oosterveld krijgt steeds meer vorm

Vorig jaar heeft het college van B&W van Noordenveld besloten om kavels in Oosterveld beschikbaar te stellen voor een CPO-traject. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Het is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Er zijn de nodige stappen gemaakt in het CPO-traject in Oosterveld en de afspraken zijn op papier gezet in een intentieovereenkomst. Deze intentieovereenkomst is op 8 juli 2019 ondertekend. 

Handtekening is gezet
De CPO-groep bestaat - na werving van nieuwe geïnteresseerden - nu uit zes deelnemers. De initiatiefnemers hebben zich officieel verenigd in een vereniging bij de notaris. Na ondertekening van de intentieovereenkomst zijn de deelnemers individuele optieovereenkomsten aangegaan. Ze hebben na ondertekening van de optieovereenkomst zestien weken een optie op een kavel. In deze periode kunnen ze de bouwplannen verder uitwerken en uiteindelijk overgaan tot aankoop van de kavels.

Energiezuinig
Gezamenlijk heeft de groep een architect uitgekozen en als aannemer is Accent Bouw Wonen B.V. uit Een geselecteerd. Vanaf het begin is de intentie geweest dat de toekomstige woningen zoveel mogelijk duurzaam ingericht worden. De huizen moeten gasloos worden opgeleverd. En daarnaast wil de CPO-groep zoveel mogelijk toe naar energieneutraal of nul-op-de-meter. Dit betekent dat de huizen behalve zeer energiezuinig worden en zonnepanelen en een warmtepomp krijgen.

Op het kaartje kun je zien welke kavels bij het CPO-traject horen.

 


Text

Kavel 7 terug in verkoop

Kavel 7 van fase 1A is weer terug in de vrije verkoop (terug van optie). Je kunt je inschrijven vóór 10 september 2019 om een optie op deze kavel te krijgen. Mochten er na 10 september meerdere belangstellenden zijn, dan vindt een loting plaats om te bepalen wie de kavel in optie krijgt. De kavelprijs is € 166.000,-. De prijs is Vrij Op Naam (V.O.N.). Dat betekent dat de prijs van de kavel inclusief 21% BTW, notariskosten en kadasterkosten is.

Fase 1a bestaat uit zeven vrije kavels. Drie woningen worden op dit moment al gebouwd. Drie andere kavels zijn nog in optie, waarbij de verwachting is dat er binnenkort ook koopovereenkomsten getekend worden.  

Contact
Heb je vragen over deze vrijgekomen kavel? Neem dan contact op met Luci Otten via het algemene telefoonnummer van de gemeente Noordenveld of stuur een mail naar info@oosterveldnorg.nl

Oosterveld Norg - Raadhuisstraat 1 9301AA Roden
www.oosterveldnorg.nl