Acht van Oosterveld

Aan de zuidzijde van Oosterveld verrijst Acht van Oosterveld. Dit nieuwbouwplan omvat vier vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kapwoningen. Hier kun je groen wonen met karakter.

Zelf je nieuwbouwhuis ontwerpen
Acht van Oosterveld krijgt vorm middels collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Dat betekent dat de nieuwbouwwoningen van Acht van Oosterveld op initiatief van de kopers worden ontwikkeld. Kortom, kies je voor een huis van Acht van Oosterveld, dan ga je je nieuwbouwhuis zelf ontwerpen en ontwikkelen, in samenwerking met je toekomstige buren.

KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp- en bouwproces. Interesse? De verkoop van Acht van Oosterveld is gestart.

Eschlanen Norg

Aan de oostzijde van Oosterveld verrijst binnenkort deelproject Eschlanen Norg. Hiervoor ontwikkelt Heijmans Woningbouw Noord 26 rij- en halfvrijstaande woningen.

Ruimte voor het hele gezin
De eengezinswoningen van Eschlanen Norg staan te midden van het karakteristieke essenlandschap en bieden volop leefruimte in en om het huis. De huizen worden comfortabel, duurzaam en geheel gasloos. Een goede voorbereiding op de toekomst.

Interesse? De verkoop start naar verwachting begin 2019. Dit najaar is er een informatieavond voor belangstellenden. Op de hoogte blijven? Schrijf je direct in bij de makelaar.