Header
Header

Inschrijven voor een vrije kavel kan tot 22 oktober 


Bent u op zoek naar een duurzame woning in de prachtige groene omgeving van Norg? Dan kunt u zich nog tot 22 oktober inschrijven voor een kavel.

Op 29 oktober om 19.30 uur vindt er een loting plaats door een notaris in de Brinkhof te Norg.Header

Oosterveld, landelijk wonen in Norg

Landelijk wonen in het groen? Het kan in Oosterveld!

Ben je op zoek naar een duurzame woning in de prachtige groene omgeving van Norg? Dan is Oosterveld wat je zoekt. In deze nieuwe woonwijk komen in totaal 225 huizen: vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen. Zowel koop als huur. Het wordt een ruime wijk met volop plek voor kinderen om lekker buiten te spelen. Vlakbij het levendige dorp Norg waar veel te doen is en omringd door weilanden, bossen en heidevelden.

Downloads
- Kavelpaspoorten
- Kavelprijzen

Header

Nieuws over Oosterveld

Duurzaam wonen in Oosterveld? Kom naar de informatieavond op 15 mei

Kom op 15 mei naar de informatiebijeenkomst van Heijmans over de Eschlanen. Dit is een onderdeel van de wijk Oosterveld. Heijmans Woningbouw Noord bouwt hier 26 woningen.

Lees verder

Wil jij ook in Oosterveld wonen? Kom dan naar Nieuwbouw/Verbouw XL

Wil jij een gloednieuwe woning kopen, huren of misschien wel zelf bouwen in Oosterveld in Norg? Kom dan vrijdag 16, zaterdag 17 of zondag 18 november naar de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL in MartiniPlaza in Groningen. Entree is gratis

Lees verder

Nieuw in Oosterveld: Eschlanen Norg

Op een prachtige plek aan de rand van Oosterveld verrijst binnenkort Eschlanen Norg. Hiervoor ontwikkelt Heijmans Woningbouw Noord 26 rij- en halfvrijstaande woningen. Dit najaar is er een informatieavond voor belangstellenden van dit nieuwbouwproject.

Lees verder